Amiben segíthetünk

Emblémázás

Emblémázási technológiánkat folyamatosan fejlesztjük: digitális nyomtatás, hímzés, transzfernyomtatás és minden egyéb technológia megtalálható nálunk, ami a professzionális logózáshoz elengedhetetlen. Céges pólók rendelése akár már 1 darabtól is lehetséges!

Ha céges pólót szeretnél csináltatni, vagy futóversenyre, iskolába, óvodába, egyesülethez keresel olyan helyet, akik az egyedi igényeket is teljesítik, jó helyen jársz!

Névre szóló focimez, egyedi munkaruha vagy egy családi napos póló, csapatépítő esetén is keress minket, megtervezzük, és az általad választott technológiával (hímzés, nyomtatás, fóliázás) elkészítjük nektek, akár 1 darabtól is!

Legutóbbi munkáink

Ha nem szeretnél logóztatni, csak felirat nélküli textiltermékeket (pólók, pulóverek, kabátok, bodyk, gyerekruhák) keresel, nálunk azt is megvásárolhatod, 1 db rendelése esetén is!

Rendelésedet/ ajánlatkérésedet leadhatod e-mailben az info@brandist.hu címen, vagy telefonon a 06 70 310 0642-es telefonszámon! Árajánlathoz szükségünk lesz a tervezett darabszámra és a logótokra valamint a feliratra, amit rá szeretnétek íratni!