Rólunk

A jövőt építjük

Cégünk, az SHD Group Kft. közel 10 éve van a piacon. Családi vállalkozásként indultunk, mára több különböző üzletágat működtetünk. A kereskedelem mellett az elmúlt években különösen nagy hangsúlyt fektettünk a szolgáltatásokra is,. Mára több mint 400 partnerünkkel közösen dolgozunk azon, hogy vásárlóink a lehető legjobb minőségű szolgáltatásokat kapják.

k

Ötletelés

Partnereinkkel közösen gondolkozunk azon, hogyan jelenjenek meg a vásárlóik előtt, mi az, ami leginkább passzol hozzájuk.

Saját márka építés

A saját márka építés minden fázisát képviseljük: logótervezéstől a kirakatmatricákon át a saját logós reklámajándékokig.

Vizuális megjelenés

A közös munka végeredménye mindig a márka fizikális megjelenése: logózott termékek, céges feliratok, márkajelzések.

Hisszük, hogy egy kisvállalkozás is álmodhat nagyot, és mi ennek az álomnak a megvalósításában szeretnénk partnerek lenni. 

Ami minket movitál

Célok, sikerek, eredmények és az ehhez elengedhetetlenül szükséges közös munka. Szeretünk elkezdeni valami újat és élvezzük a folyamat minden egyes szakaszát: az ötletelést, a tervezést, a döntést és a kivitelezést is. Amikor egy ötletből egy kirakat, egy céges póló, egy ötletes, egyedi reklámajándék lesz, amit átadunk az ügyfelünknek – ez az, ami minket előre visz. Szeretjük, amit csinálunk.

Ha kérdésed vagy észrevételed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Megtalálhatsz minket e-mailben, telefonon vagy akár személyesen is!

Címünk: 2092 Budakeszi, Fő utca 64.

www.brandist.hu

info@brandist.hu  

06 70 310 0642